EMMI HÄMÄLÄINEN
Emmi Hämäläinen on 27-vuotias kondiittori ja leipuri Järvenpäästä. Emmi aloittelee parhaillaan myös kondiittorimestarin opintoja.
Emmi työskentelee tällä hetkellä Helsinki-Vantaan lentokentällä keittiön vuoromestarina Pier Zero -nimisessä ravintolassa. Aikaisempaa työkokemusta Emmiltä löytyy mm. erilaisista tilaus- ja juhlapalveluravintoloista pääkaupunkiseudulla.
Lähimpänä sydäntä Emmillä ovat luonnolliset raaka-aineet ja värit sekä raaka-aineista mielenkiintoisin on suklaa ja sen monipuolisuus.
”Suhtaudun työhöni aina intohimoisesti ja tavoitteenani olisi tulevaisuudessa päästä täysin keskittymään työskentelyyn konditoriatuotteiden parissa ja siten kehittyä koko ajan vahvemmaksi ammattilaiseksi. Minulla ei ole aikaisempaa kilpailukokemusta mutta otan tämän hyvänä haasteena vastaan; on kiva päästä haastamaan itseni, testaamaan omia rajojani, ja saada tätä kautta arvokasta kilpailukokemusta.”, kertoo Emmi.